Welkom bij XR landbouw!

Sociale bijeenkomst

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom
Zin in een inspirerende avond in het Julianapark in Utrecht? Kom op 2 augustus 2023 van 17:30 tot 21:00 naar ons evenement en ontdek samen met ons de wereld van XR Landbouw en onze visie op het veranderen van het landbouwsysteem.

We hebben een korte presentatie gepland waarin we praten over onze doelen en waarom een agro-ecologisch landbouwsysteem zo belangrijk is voor het milieu, de biodiversiteit en sociale rechtvaardigheid. Maar we willen vooral ook met elkaar in gesprek gaan en idee├źn uitwisselen over hoe we acties kunnen opzetten om daadwerkelijke verandering te bewerkstelligen in de landbouwsector.

Het Julianapark ligt op slechts 10 minuutjes lopen vanaf het treinstation Utrecht Zuilen. Dus het is super gemakkelijk bereikbaar. De precieze locatie in het park en de route vanaf station XR zuilen kun je hier vinden.

Het wordt een gezellige avond waarin we niet alleen nieuwe mensen willen ontmoeten, maar ook willen genieten van heerlijk eten en drinken. Daarom vragen we iedereen om iets veganistisch mee te brengen om te delen. Laat ons proeven van jouw favoriete veganistische gerecht of drankje.

Meld je even aan zodat we weten hoeveel mensen er komen
We vinden het fijn om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Meld je daarom eventjes aan via dit formulier: https://cryptpad.fr/form/#/2/form/view/qvztMUpJo7MEMjK0Cx8dvPrLnY20P6qAd-KnScLdtA8/

Heb je nog vragen? Mail dan even naar xrlandbouw@protonmail.com.

Hier zijn de belangrijke details:

Locatie

Julianapark utrecht, Julianapark, Utrecht. (Grote veld, voorbij restaurant Juliana)


Organisatie

XR landbouw

xrlandbouw@protonmail.com