XR Leraren, eerste bijeenkomst

Werk jij in het onderwijs? Maak je je zorgen om de toekomst van je leerlingen door klimaatverandering? Als leerkrachten, directie of ondersteuners wordt het steeds pijnlijker om te zien welke wereld we gaan doorgeven aan onze leerlingen, scholieren, studenten. Hoe kunnen we hen elke dag in de ogen blijven kijken? Door in actie te komen! Want wij bouwen aan de wereld van morgen.

Met XR Leraren willen we rebellen in het onderwijs verenigen om elkaar te steunen en samen te werken aan de rigoureuze systeemverandering die nodig is in het licht van de catastrofale en dodelijke gevolgen van klimaatverandering. Op 14 januari 2023 hebben we onze eerste vergadering waar we elkaar gaan ontmoeten en het o.a. gaan hebben over onze visie en missie. We maken ook tijd om idee├źn en initiatieven te delen. Alle communicatie, de agenda en de uitnodiging voor de zoom gebeuren in deze Signalgroep: https://signal.group/#CjQKINwjpsDvMu3ue4Zu5SAMCxXQ4oOma_ZB9tSG7yrb47_bEhCQquj7wSrpa4edX2qmQHUS

Heb je niet veel tijd, omdat je, bijvoorbeeld, in het onderwijs werkt? Sluit dan lekker aan in de Signalgroep en blijf zo op de hoogte!

Details
Date:

januari 14

Time:

14:00

Evenement Categorie:

Meeting

Organisator

Extinction Rebellion NL

Email: info@extinctionrebellion.nl
Locatie

Online

Online

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR