XR NL Community dag

Op zaterdag 11 november zal XR Nederland’s eerste officiële community dag plaatsvinden in Amersfoort! Het wordt een dag vol workshops, creativiteit, verbinding en gezelligheid. De dag wordt georganiseerd naar aanleiding van het grote succes van het community weekend van begin september.
Iedereen die betrokken is bij Extinction Rebellion Nederland is van harte welkom.
Ben je erbij? Vul dan dit inschrijfformulier in zodat we bij kunnen houden hoeveel mensen komen. Informatie over de exacte locatie krijg je later als je je hebt ingeschreven.
Kan je er niet bij zien? Treur niet! Op zondag 17 december vindt de volgende alweer plaats in Almere! Daarover later meer.
De bedoeling is om dit elke maand te doen. Dit zodat we als beweging dichter naar elkaar toe groeien en meer kennis kunnen uitwisselen! Wellicht dat we dus binnenkort ook met jouw lokale groep contact opnemen om de community dag van januari daar te kunnen organiseren!
Ik hoop jullie allemaal te zien op 11 november!
Details
Date:

november 11

Time:

10:00 - 20:00

Evenement Categorie:

Community

Organisator

Extinction Rebellion Amersfoort

Email: xramersfoort@protonmail.com

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR