Zondag 30 juli - XR Liefde, gezelligheid en woede

Introductie tot XR Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

30 juli 2023

13:00 tot 19:00

Van Teylingenstraat 20, Alkmaar

Prijs: Gratis

Speciaal voor nieuwe rebellen
Maak jij je ook zorgen om de klimaat- en ecologische crisis? Ben je klaar met toekijken hoe politici en bedrijven ons naar de afgrond leiden? Welkom bij Extinction Rebellion Alkmaar!

Wij zijn een groep mensen uit Alkmaar en omstreken die samen in actie komen voor rechtvaardig klimaatbeleid. Tijdens deze welkom-meeting maken we je wegwijs binnen Extinction Rebellion en is er natuurlijk ook ruimte voor ontmoeting en gezelligheid. Een goede eerste stap om zelf actief te worden en te kijken hoe jij kan bijdragen.

Schrijf je hier in! https://forms.gle/1yuXi2zrHakyUuJM6

13:00 inloop

13:30 Introductie Extinction Rebellion (voor nieuwe Rebellen)

15:00 Massa integratie bonding excercises

17:30 afronden integratie programma

18:00 Potluck!

Als nieuwe rebel raden we aan om vanaf 13.30 aan te sluiten. We beginnen met een presentatie, waar je leert wat XR is, wat we willen en hoe we georganiseerd zijn.

Ben je (nog) niet actief bij XR, maar wil je wel graag wat doen? Sluit je vanaf 15:00 aan voor de Massa integratie bonding excercises; dit is een leuke en speelse manier om de XR cirkels en elkaar beter te leren kennen en met elkaar in contact te komen.
Niet alleen bij acties, maar ook backstage hebben we Rebellen nodig!

Ieder mag aansluiten gedurende dag wanneer die dat zelf wil. Geen zin of tijd voor het programma? We sluiten de dag af met gezellig samenkomen en een potluck. Ook alleen hiervoor ben je welkom!
(wat is een potluck? Samen eten waarbij ieder een (vegan) gerechtje meeneemt om te delen. Neem zoveel mee als je zelf op kunt!)

LET OP: de locatie is met hulp rolstoeltoegankelijk, het toilet helaas niet!

Locatie

Buurthuis De Watertoren (LET OP: deze locatie is met hulp rolstoeltoegankelijk, het toilet helaas niet), Van Teylingenstraat 20, Alkmaar