Actie Welzijn Training in Amersfoort

ACTIE WELZIJN TRAINING

Een burgerlijke ongehoorzaamheidsactie is een plaats van grote emotie. Zowel de intense vreugde van samen in beweging komen als de stress van in aanraking komen met politie of boze bestuurders vragen veel van ons lichaam en onze geest. Samen leren we hoe daar mee om te gaan.
De training is een introductie in onze regeneratieve cultuur. Je leert hoe je stress (bij jezelf en anderen) herkent en er mee omgaat en wat je kan doen voor anderen die het moeilijk hebben. Ook oefenen we (kort) met hoe je de woede van een politieagent of omstander kan de-escaleren.
Deze training is niet alleen een aanrader voor iedereen die een actie wil bijwonen, we moedigen ook rebellen die al wat meer ervaring hebben aan deze training te volgen om hun kennis over welzijn te verdiepen. Ook sterk aangeraden voor mensen die een welzijnsrol zouden willen opnemen.
De training wordt in het Nederlands gegeven en duurt maximaal 3 uur. Wil je meedoen, dan is het fijn als je je aanmeldt via deze link:
https://cryptpad.organise.earth/form/#/2/form/view/cLs3F96ZS0lZxPNSBdJXCVFRq8k-VMeMwsQFFfuW3eU/
Voor wie: in wellbeing geïnteresseerde rebellen
Wanneer: vrijdagavond 18 augustus 2023 19:00 – 22:00
Waar: De WAR, Heiligenbergerweg 34, Amersfoort

Details
Date:

August 18

Time:

19:00 - 22:00

Event Category:

Training, Wellbeing training

Organizer

Extinction Rebellion Amersfoort

Email: xramersfoort@protonmail.com
Venue

De War

Heiligenbergerweg 34

Amersfoort

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join