Demand 0 Workshop

Social Gathering Training or Lecture Meeting

21 February 2023

19:00 to 22:00

Van Helvertplaats 5, Nijmegen

Price: Free

Less suitable for new rebels. View all events for new rebels
-------------------------------------------------
WORKSHOP IN DUTCH
-------------------------------------------------
De klimaatstrijd is ook een strijd voor sociale rechtvaardigheid. Om dat duidelijk te maken is eis 0 geformuleerd: klimaatrechtvaardigheid voor iedereen. Elke lokale groep, zo ook Nijmegen, kan eis 0 op basis van consensus invoeren. Als start van dat proces organiseren we deze workshop.


🔥 WAT IS EIS NUL?
In deze interactieve workshop zullen we ons begrip van wat klimaatrechtvaardigheid is en voor ons betekent verbreden en verdiepen. De workshop is gebaseerd op deliberatie. We gaan met elkaar in gesprek. Dat geeft ruimte om jouw/onze ideeën, ervaringen en vragen (ook de ‘domme’) te delen. De workshop is bedoeld als een startpunt om eis 0 als lokale groepen formeel te omarmen. We hopen en denken dat er nog vele gesprekken zullen volgen om klimaatrechtvaardigheid onderdeel te maken van onze beweging. Daarmee willen we (ont)leren en groeien als gemeenschap en als individu.


🌈 VOOR WIE?
Deze workshop is bedoeld voor actieve rebellen. De workshop is in Nijmegen, maar ook mensen uit andere groepen zijn welkom.

Je bent welkom als het thema klimaatrechtvaardigheid nieuw voor jou is. Maar ook als je al met het thema bekend bent. Dat maakt niet uit. Deze workshop is ontworpen voor alle mensen, waar je ook bent in je leerreis. Tijdens de workshop leren we ook van elkaar.

🍲 19:00-20:00 Potluck (optioneel)
🌏 20:00-22:00 Workshop

👉 AANMELDEN?
https://cryptpad.organise.earth/form/#/2/form/view/JFxocGSY6b8DJKZH-omzObcSlH0WkOopN4UpPeCv6ck/

👉 VERDER LEZEN?
https://www.demand0.nl/?lang=nl#about-demand

Location

Van Helvertplaats 5, Nijmegen