LUCHTALARM = KLIMAATALARM

🔥XR rebellen slaan alarm!
De klimaat- en biodiversiteitscrisis bedreigen het leven op aarde. Het roer moet om! Blijven we kiezen voor verwoeste oogsten, dodelijke hittegolven en watertekorten? Of kiezen we voor vruchtbare grond en schoon water? De keuzes die wij maken hebben wereldwijde gevolgen. Mensen met de minste invloed op klimaat-ontwrichting worden het hardst getroffen.
Het moet en het kán anders! Maar een eerlijk klimaatbeleid ontstaat niet vanzelf. Keer op keer kiest de overheid voor vervuilende bedrijven in plaats van groene alternatieven. Daarom komen rebellen door heel Nederland maandelijks in actie tijdens het luchtalarm. Zo laten we ons geluid horen. Wij eisen dat de overheid het roer omgooit en bedrijven dwingt om te verduurzamen. Alleen zo houden we onze aarde bewoonbaar!
In Nijmegen organiseren we weer een maandelijkse die-in op de eerste maandag van de maand om 12:00. Zien we jou de volgende keer – 1 Mei – ook? ❤️

Details
Date:

May 1

Time:

11:30 - 12:30

Event Category:

Action

Organizer

Extinction Rebellion Nijmegen

Email: xrnijmegen@protonmail.com
Venue

Gemeente Nijmegen

Korte Nieuwstraat 6

Nijmegen, Netherlands, 6511 TP

Ready to rebel?

Join the thousands of people that are already taking real meaningful action with Extinction Rebellion. Whoever you are or however much time you have, there is a place for you within our movement.

Join