#STOPRABO: Actietraining GP & XR in Eindhoven

Actietraining Training of lezing

23 september 2023

13:00 tot 17:00

Hurksestraat 20 (unit 50), Eindhoven, Nederland

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom
Rabobank doet zich duurzaam voor, maar stopt al vele jaren miljarden in verwoesting. Foute financieringen van megastallen, kunstmest, landbouwgif en de soja-industrie zorgen wereldwijd voor natuurverwoesting, dierenleed en mensenrechtenschendingen. En bij ons in Nederland: voor veel te veel stikstof en torenhoge schulden voor boeren. Dat moet stoppen!


Daarom bundelen Extinction Rebellion & Greenpeace op 11 oktober opnieuw de krachten. Wij zijn klaar voor actie. Massaal, door het hele land, vreedzaam en burgerlijk ongehoorzaam. Samen eisen we dat de bank stopt met verwoesten en start met vergoeden van de miljarden schade die ze heeft veroorzaakt.

Om meer te lezen over deze actie, en voor verder links, kun je kijken op de pagina's hierover van Greenpeace en/of Extinction Rebellion.

We raden iedereen aan om een actietraining te volgen voordat ze deelnemen aan een massa-actie. Heb je al vaker deelgenomen aan massa-acties of al eerder een training gevolgd, maar behoefte aan een opfrisser? Van harte welkom!

Samen zorgen we ervoor dat Rabobank stopt met verwoesten en start met vergoeden!

Meld je aan voor de actietraining in Eindhoven

We zien je daar!

 

Heb je vragen? Mail naar Mirjam.Vossepoel@greenpeace.org


 

Locatie:
XR Eindhoven Rebelbase-Maakbasis
Hurksestraat 20 (Unit 50)
5652 AK Eindhoven

NB. Is de poort gesloten, bel dan even naar +31 402405224.

Locatie

Rebelbase Eindhoven, Hurksestraat 20 (unit 50), Eindhoven, Nederland