Actietraining XR Zutphen - 20 augustus

Actietraining Training of lezing

20 augustus 2023

10:00 tot 2:00

Vispoortplein 16, Zutphen, Netherlands

Prijs: Gratis

Nieuwe rebellen zijn welkom

XR Zutphen is de afgelopen maanden sterk gegroeid. Met het oog op de komende (landelijke en lokale) acties organiseren we daarom voor alle nieuwe rebellen op 20 augustus een introductiebijeenkomst en actietraining in één. Ook als je nog niet weet of meedoen aan een actie iets voor je is, is zo'n training een goede gelegenheid om er op een veilige manier aan te 'snuffelen'. Bovendien is het leuk om met elkaar kennis te maken terwijl het tegelijk ook over de inhoud gaat. Naast dat je meer te weten komt over Extinction Rebellion in het algemeen, komen alle aspecten van het actievoeren aan de orde, zoals de juridische consequenties van burgelijke ongehoorzaamheid. Is het alleen maar luisteren? Geenszins! Theorie wordt afgewisseld met praktijkoefeningen en er is ook voldoende ruimte voor interactie.

Meld je aan via deze link, dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen. (Niet meer zo nieuw bij XR en toch graag erbij willen zijn? natuurlijk kan dat! Wel even aanmelden.)

Datum: zondag 20 augustus


Tijd: van 10:00 tot 14:00 (met gezamenlijke lunch)


Locatie: De Proeflokalen, Vispoortplein 16 in Zutphen (13 min. lopen v.a. station)


Komt deze dag je niet goed uit? Meld je dan aan voor een actietraining in Deventer of Olst (zie de evenementenkalender).

Locatie

Proeflokalen, Vispoortplein 16, Zutphen, Netherlands