Klimaatalarm Amsterdam

De Amsterdamse Klimaat Coalitie slaat de komende weken de handen ineen om op 14 maart actie te voeren voor het klimaat. Een paar dagen voor de verkiezingen demonstreren we voor een keihard groen geluid. Amsterdam is niet alleen, klimaatcoalities in het hele land zullen op 14 maart in actie komen. Hiermee willen we gezamenlijk de Nederlandse kiezers overtuigen zo groen mogelijk te stemmen, om vervolgens een snel én sociaal klimaatbeleid af te kunnen dwingen.
**COVID-19 en veilig demonstreren**
De wereldwijde COVID-19 pandemie en de klimaatcrisis zijn gevolgen van dezelfde menselijke praktijken. Op 14 maart voeren we op een veilige manier actie voor een beleid dat de oorzaken van beide problemen aanpakt. We demonstreren op het Museumplein, met mondkapjes en op anderhalve meter afstand. De demonstratie is aangemeld en wij blijven in nauw contact met de gemeente over de stand van de maatregelen. Hiernaast voeren we ook op andere manieren actie, zodat iedereen met ons mee kan doen.
Details
Date:

maart 14

Time:

14:00 - 16:00

Evenement Categorie:

Actie

Organisator

Extinction Rebellion Amsterdam

Email: contentxrams@protonmail.com
Locatie

Museumplein

Museumplein

Amsterdam, Netherlands, 1071 DJ

MEE DOEN?

Sluit je aan bij de duizenden mensen die zinvolle actie ondernemen met Extinction Rebellion. Wie je ook bent of hoeveel tijd je ook hebt, er is een plek voor jou binnen onze beweging.

Sluit je aan bij XR