Welkom bij Extinction Rebellion

Sociale bijeenkomst Training of lezing Vergadering

23 februari 2023

20:00 tot 21:30

Prins Hendrikstraat 1, Castricum

Prijs: Gratis

Minder geschikt voor nieuwe rebellen. Bekijk alle evenementen voor nieuwe rebellen
Maak jij je ook zorgen om de klimaat- en ecologische crisis? Ben je helemaal klaar met toekijken hoe politici en bedrijven ons naar de afgrond leiden? Zoals je weet pakken we het bij Extinction Rebellion anders aan. We gaan voorbij aan klimaatmarsen en petities, en bouwen een massabeweging die het tij kan keren. En in deze bijeenkomst leer je hoe je op een manier die bij jou past mee kan rebelleren!

DEEL 1: In het eerste deel hebben we het over de klimaat- en ecologische crisis, met uiteraard ruimte voor interactie. Het is erger dan je denkt, maar geen zorgen: je hoort ook over Extinction Rebellion, en hoe wij denken het verschil te kunnen maken.

DEEL 2: Bouw mee aan XR! In dit tweede deel leer je hoe jij je met een paar uurtjes per week in kan zetten op een manier die bij jou past. Als manusje van alles bij je lokale groep, of juist als specialist bij een nationale kring: van juridische of mentale ondersteuning tot het organiseren of promoten van acties en evenementen, en nog véél meer.

Kan je nou niet wachten om in actie te komen? Nodig dan je vrienden of familie uit om samen mee te doen, en help zo de beweging alvast te groeien!

De zaal is open vanaf 19:30 uur. We beginnen om 20:00 uur. Afhankelijk van jullie vragen en gesprek daarover, kan het zijn dat we iets later stoppen dan het geplande 21:30 uur.

Locatie

Prins Hendrikstraat 1, Castricum