XR Rijssen-Holten

Sluit je aan en kom in opstand voor het leven op onze planeet! We nemen even aan dat als je op onze pagina komt, je al weet waarom XR bestaat, en waar rebellen voor strijden. Strijden voor een leefbare planeet is niet links, niet rechts, niet afhankelijk van geloof etc.

Woon je (in de buurt van) Rijssen-Holten en heb je interesse in- of vragen over Extinction Rebellion (XR)? Kijk dan eerst eens op https://extinctionrebellion.nl/aan-de-slag-bij-xr/ . Bij XR kun je op verschillende manieren actief zijn, er is meer dan actie voeren.

Kijk op de agenda of er evenementen zijn die bij je passen. Zo zijn er regelmatig online introductiepraatjes waarin je meer hoort over waar XR voor staat, hoe er vreedzaam actie wordt gevoerd etc.

Meer weten? Interesse in een gesprek? Stuur gerust een bericht: iemand uit Rijssen-Holten dan neemt contact op. Ook als je al actief bent voor XR en in Rijssen-Holten woont: stuur een bericht als je b.v. een lokaal event wil organiseren, lid wil worden van de lokale XR Rijssen-Holten Signal groep etc.

Maak je je wel zorgen om de opwarming van het klimaat en zie je ook dat 'alles' al geprobeerd is, snap je waarom XR actie voert zoals ze dat doen: overweeg dan om XR (ook) financieel te steunen. Op https://extinctionrebellion.nl/donaties/ lees je hoe dat kan! Benieuwd hoe dat geld beheerd wordt? Zie dan b.v. https://vriendenvanxr.nl/ .

Krijg je te lang geen reactie op je mail naar XR Rijssen-Holten, dan is er misschien iets aan de hand: overweeg dan je bericht (ook) te sturen naar XR Deventer, waar we sterk mee samenwerken.

Extinction Rebellion Rijssen-Holten

Contact

Hallo! Ja, er is ook een aanspreekpunt bij XR voor mensen in Rijssen-Holten. Kijk vooral even bij 'Over ons' voor iets meer info. Of stuur een mail met je vraag :-).

Geen aankomende evenementen voor XR Rijssen-Holten

Bekijk alle evenementen
Bekijk alle lokale groepen